zondag 20 september 2009

dag 9 en 10

Maandag 7 september

Vanmorgen hebben de mannen van Johan van de Wal een briefing gekregen over de komende dagen . Ze hebben er allemaal zin in. Na de instructies, kleding passen en motor uitgezocht waar ze de komende dagen mee gaan rijden. ’s Middags zijn we even naar de stad geweest om nog wat inkopen te doen. Johan van de Wal heeft een eigen winkel in Andorra del Vella en daar wat spullen voor het rijden aangeschaft. Het avond eten begint hier pas om 8.30 u. wat wel even wennen is, het is gauw bed tijd op deze manier.Dinsdag 8 september

Vandaag de dag dat de mannen gaan rijden. Om 9.30 de spullen klaar en om 9. 45 vertrekken. De lunch werd ergens in het spaanse dorpje Castellbo gehouden en ik ben samen met Wil daar heen gegaan. Een hele belevenis om hier de weg te vinden maar het was gelukt. Er was markt in het oude stadje Seu de Urgell en zijn daar eerst even wezen kijken. Daarna zijn we de mannen op gaan zoeken om samen met hun te lunchen. Net nadat wij aankwamen hoorden we de ronkende KTM’s al aankomen en heb ik ze op de foto gezet. Na de lunch zijn zij verder gegaan en wij ook. Op de terugweg nog een Duitse echtpaar en lift gegeven naar het dropje 8 kilometer verderop. Zij waren aan het wandelen en waren diverse keren verkeerd gelopen en konden eigenlijk geen stap meer zetten. Om terug te komen naar het hotel was weer een belevenis. Diverse keren verkeerd gereden maar uiteindelijk hebben we een geleide gekregen van een vriendelijk Andoraan en kwamen we bij het hotel aan. De mannen kwamen een uurtje later aan dan ons en hebben ook een prachtige dag gehad. Steile weggetjes door onherbergzaam gebied en ze hebben veel ervaring opgedaan deze eerst dag.

1 opmerking:

  1. Hallo Marjon .

    Toch nog even reageren op je laatste foto`s .
    heb ze nog even bekeken en vindt het erg leuk om het zo te volgen . En de foto`s zijn weer mooi . Dus weer petje af hoe je dat doet . Gr . en liefs Ma .

    BeantwoordenVerwijderen